Een vlogje over het hebben van overgewicht, tijdens insomnia-time (Ik kon niet slapen)

Een vlogje over het hebben van overgewicht, tijdens insomnia-time (Ik kon niet slapen)

images

Hoi lieve iedereen!

Afgelopen dinsdag op woensdag nacht kon ik gewoon de slaap niet vatten! Voordat ik tegen het plafond liep van ergernis of een origami cursus ging doen in mijn eentje om drie uur ’s nachts, besloot ik op een video wat openhartiger te zijn over het onderwerp dat ik hier al veel behandeld heb, en blijf behandelen! Namelijk, mijn overgewicht en de gevolgen hiervan, maar ook de vooroordelen die andere mensen hebben.

Overigens stuitte ik per ongeluk op een blog van Sonja Silva, die dus naar mijn grote verbazing volgende week ook een maagverkleining ondergaat! Het is nog steeds een prachtige vrouw! Benieuwd naar mijn filmpje? Komt ie!

 

Ik ben benieuwd naar jullie meningen, dus, let me know!

MIRANDA

 

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.