Even wat dingen rechtzetten! Vlogfails

Even wat dingen rechtzetten! Vlogfails

583b298169980a287b6ef162eec90c2f

Hoi allemaal!

Een poos geleden vroegen veel mensen mij meer te gaan vloggen. Nu is het wel zo dat ik iemand ben die zegt wat ik denk. Dat daarop volgend de beauty-bloggers hel los zou breken, had ik niet zien aan komen. Ik wil er inhoudelijk niet meer op in gaan, ga het wel doen overigens. Maar ik heb de vlogs hier in elk geval weggehaald. Wel wil ik even wat dingen recht zetten! Dus haters en lovers, lees even verder, want met een aantal stellingen ben ik het niet eens!3D-Decoration-letters_Relax_singleIk zou andere beauty bloggers de grond in trappen omdat ik jaloers zou zijn. Nou vergeet het maar, het enige dat ik zei is dat ze wel eens wat meer kunnen doneren en wat minder opscheppen. Ik zelf heb niet de ambitie om de rest van mijn leven alleen maar met beauty bezig te zijn en doe genoeg andere dingen zoals mama zijn, en mijn eerste boek schrijven.

Ik zou een naar @#$%%^ zijn en moeten stoppen met bloggen. Ik weet zeker dat alle bloggers dit commentaar wel eens krijgen en het is gewoon sneu om dat tegen iemand te zeggen. Ik ga dan ook lekker verder met waar ik mee bezig ben!

Ik zou bloggen voor de gratis producten. Nee, ik blog VOOR bedrijven en krijg in ruil daarvoor producten. Zoals honderden duizenden andere bloggers ook te werk gaan, weet je wel?

Even denken hoor…wat was er nog meer. O ja…Ik zou niet snappen dat bekende bloggers er hard voor gewerkt hebben. Dat heb ik zelfs nog erg vaak benoemd, maar ook zij, zijn onderaan begonnen. Dat was mijn punt.

important

Ik zou zeggen lieve mensen, lieve volgers en ja, ook mijn nieuwe haters haha: Let’s just leave it here! Ik vind het verschrikkelijk jammer dat ik blijkbaar geen mening mag hebben zonder daarna verschrikkelijk afgebrand te worden, maar niemand die dit leest moet denken dat ik me ooit heb laten tegenhouden door mijn tegenhangers. Nooit. Net als jullie doe ik namelijk wat ik leuk vind, en dat blijf ik doen. Ik hoop, jullie ook! Al zou ik 0 bezoekers, 0 volgers, en 0 samenwerkingen hebben, ja, ook dan zou ik het nog steeds doen. That’s just me. Ik zei in de filmpjes al dat ik hoopte me niet verkeerd uit te drukken maar deed dat dus wel, en ik ben blij dat mensen me daarop gewezen hebben maar de manier waarop mag geen naam hebben en daarin ben ik dan ook dieper dan diep teleurgesteld. Enfin, op naar de toekomst zullen we maar zeggen!

Still love everything I’m doing….

liefs

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.