Etos shimmer bodylotion by Miranda

Etos shimmer bodylotion by Miranda

002

 

Hoi allemaal!

Het product waar ik het nu over ga hebben heb ik al een paar maanden in huis. Maar omdat ik hem zo fantastisch vind ga ik er toch een stuk aan wijden! Je kunt je huid hydrateren, verzorgen en mooi laten glimmen in de zon voor minder dan 4 euro! Kijk snel mee!

 

001

 

Deze bodylotion is in mijn ogen echt een zomerproduct! Hij ruikt heerlijk fris. Een beetje naar zonnebrandcrème. Heel lekker! Hij smeert goed uit, is niet dik, maakt de huid niet vet maar lekker zacht en het aller beste…hij laat een gouden shimmer achter op je huid die er in de zon echt te gek uit ziet! Helaas zul je net zien dat wanneer ik dat effect wil fotograferen, de zon zich verstopt heeft! Maar ik denk dat de volgende foto wel een beeld schept!

011003

 

Echt een super aanrader! De exacte prijs weet ik niet meer, maar ik weet wel dat ik van de week daarnaar gekeken heb in de Etos en uit mijn hoofd was het minder dan 4 euro! Nou daar kun je echt niks van zeggen voor zo’n fijn product dat ook nog eens hartstikke leuk is!

Gebruiken jullie shimmer producten om extra op te vallen in de zon?

005

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.