Mijn geheimzinnige pakketje ….

Mijn geheimzinnige pakketje ….

DSC_0136

Hallo allemaal!

Het zal je maar gebeuren als blogger. Je krijgt een pakketje met verschrikkelijk leuke dingen, maar de afzender staat er niet op en je hebt nog 8 andere pakketjes gekregen. Het overkwam me. Ik heb een oproep gedaan op Facebook maar niemand heeft gereageerd. Dagenlang heb ik mijn mails doorgespit. Nope, niemand. Ik laat toch zien wat ik gekregen heb en als de ondernemer van wie ik dit pakketje gekregen heb dit ziet, meld je dan!Hier komen echt leuke dingen!

DSC_0139

Allereerst deze prachtige en zachte tas. Hoe noem je de stof ook alweer. Velours? Very gipsy! Op een andere pagina zag ik hem voor 29,95 staan.

Ook kreeg ik een hele mooie armband. Ik draag hem de hele dag. Hij is zo mooi!

DSC_0141 DSC_0140

Ook kreeg ik een bijpassende ketting. ook weer heel apart gemaakt maar hij staat super cool op een zwart shirt!

DSC_0142

En daarnaast kreeg ik iets waarvan ik nog net niet ging stuiteren! Al heel lang wilde ik een Monchichi bling sleutelhanger. Maar doorgaans zijn ze 12 tot 15 euro. Dat vind ik best veel. En nu heb ik zo’n schatje! En ik kreeg ook nog een sleutelhanger met een bling bling poesje!

DSC_0148 DSC_0147

En dat was het dan. Wie het ook gestuurd heeft: Ik ben er superrrrrr blij mee! Ik koester alles en vooral mijn Monchichi.

Liefs,
Miranda

DSC_0181

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.