Even voorstellen : Gastblogger Daphne!

Even voorstellen : Gastblogger Daphne!

Jaja! Expressing-Beauty heeft er weer een nieuwe aanwinst bij als gastblogger en Deze keer is dat Daphne! In onderstaand stuk zal zij iets vertellen over zichzelf.

Liefs,
Miranda

 

Hoihoi!
Ik ben Daphne, een nieuwe gastblogster op Expressing-Beauty!

Sommigen van jullie kennen me misschien al, sommigen nog niet. Ik woon in Zuid-Nederland, dicht bij de Belgische grens, ben zestien jaar oud, bijna zeventien, en ik run mijn eigen beautyblog genaamd BeautyBalms! Ik blogde eerst op Beautiful Faces sinds december 2012, maar besloot wegens tijdgebrek te stoppen. Nu blog ik alweer bijna twee maanden op BeautyBalms!
Toen ik het artikel zag dat Miranda nieuwe gastbloggers zocht, greep ik mijn kans en meldde ik me aan. Et voilá, hier ben ik!
Ik zal waarschijnlijk elke twee weken een artikel plaatsen op Expressing-Beauty. Ik heb het druk met school en mijn eigen blog, vandaar dat het niet zo vaak is. Desalniettemin hoop ik dat jullie van mijn artikelen zullen genieten! Je kan me op twitter vinden als @BeautyBalms 🙂
Xoxo Daphne

3 gedachten over “Even voorstellen : Gastblogger Daphne!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.