LOOkX Ultra Lash Mascara review

LOOkX Ultra Lash Mascara review

 

Hoi Allemaal!

Het hebben van een goede mascara in je stash is essentieel! Vandaag probeer ik voor jullie de Ultra Lash mascara van LOOkX.

De verpakking is zilver glimmend wat gelijk al heel luxe aan doet!

Het kwastje bevat lekker veel haartjes en is niet superdik waardoor hij handig in gebruik is! Nu nog kijken of hij ook zijn werk doet. Ik krul mijn wimpers altijd van tevoren, dus laat je daardoor niet misleiden!

Het is een mooie mascara, dat absoluut. Maar ik moet eerlijk zijn, ik zou er zelf niet de  € 21.35 voor neerleggen die hij kost. Waarschijnlijk zou ik dat wel doen wanneer het binnen mijn budget zou passen, waarmee ik dus eigenlijk wil zeggen dat ik hem voor de gemiddelde Nederlander niet betaalbaar vind.

 

De mascara vindt je hier terug op de website van LOOkX! Het is zeker weten een website die ook dingen verkoopt die ik wel zou kopen, dus neem zeker even een kijkje als je deze site nog niet kende!

Wat is jouw favoriete mascara?

 

3 gedachten over “LOOkX Ultra Lash Mascara review

    1. Ja dat is inderdaad erg jammer, anders was het heus een hele populaire mascara geweest. Maar om nou in deze tijd 22 euro te vragen voor een mascara, dat is wel jammer.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.