Even voorstellen : Gastblogger Fientje

Even voorstellen : Gastblogger Fientje

Hoi iedereen,

Het team van Expressing-Beauty blijft groeien en zo komt Fientje ook bij ons als blogger! Zij zal zichzelf eventjes voorstellen!

 

fienintro

Hallo iedereen! Ik ben heel blij om te kunnen mededelen dat vanaf vandaag, jullie ook blogposts kunnen verwachten van mij. Ik stel me graag even voor aan jullie!
Ik ben Fientje, 18 jaar en kom uit België , provincie Oost-Vlaanderen. Ik studeer Handelswetenschappen, en begin volgend academiejaar aan mijn 2de jaar.
De passie voor make-up, beauty en alles wat erbij komt kijken begon een 4-tal jaar geleden, toen ik mijn eerste Youtube filmpjes begon te kijken. Dat begon me allemaal zo erg te interesseren, dat ik na 3 jaar, en vele Kruidvat en Mac-bezoekjes later , besloot mijn eigen blog te starten.
Mijn blog is voor mij mijn uitlaatklep. Ik ben altijd iemand geweest die graag dingen schreef, al waren het kleine verhaaltjes. Dat komt nu helemaal terug in mijn blog : eens ik aan de slag ga met foto’s nemen, bewerken en de blogpost opstellen, ben ik nog moeilijk te stoppen.
Als Belg vind ik het extra leuk ook op een Nederlandse site te mogen bloggen.
Mijn eigen blog , mybeautyandfashioncorner.blogspot.com , bestaat op 9 september 1 jaar, en daar ben ik best fier op. Ik probeer momenteel elke dag een nieuw artikel op mijn blog te zetten, zodat mijn lezers voortdurend nieuw leesvoer hebben. Dat gaat van reviews, tot OOTD’s , tot nailart: kortom , het hele pakketje.
Dit gastbloggen is voor mij een nieuwe uitdaging, en weer iets waar ik me volledig op wil toeleggen.
Jullie kunnen me volgen op Bloglovin’ en Twitter. ( @Fientje__)
Ik hoop snel terug voor jullie te kunnen schrijven , en tot de volgende keer!
Xx Fientje.

 

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.