Throwback posts : what you may have missed!

Throwback posts : what you may have missed!

050

 

Hoi allemaal!

Expressing-Beauty bestaat 22 augustus 1 jaar en dat betekend dat veel van de volgers die we nu hebben, een heleboel posts hebben gemist waar we mee begonnen zijn! Het leek me daarom leuk om tien artikelen per screenshot te laten zien die ik zelf het leukst vond en die jullie misschien gemist hebben! Kijken jullie mee?

 

Te beginnen bij dit artikel waarin ik vertel over mijn liefde voor nagellak en een boel van mijn creaties heb laten zien!

shot1

 

 

 

Het tweede artikel waar ik heel blij mee ben is deze over acne. Ik geef hierin wat tips over hoe je het kunt voorkomen of behandelen, ook van binnen uit!

shot2

 

 

 

Ook heb ik vooral in het begin van het bestaan van de site wat make up foto tutorials gedaan en vond ik deze Pink Rock look toch wel het leukste, samen met de Auberwhite look!

shot3

 

 

 

Heb je altijd al willen weten hoe je een “visgraatvlecht” kunt maken? Angela heeft hierover een mooie foto tutorial gegeven en die kun je hier terug bekijken!

shot4

 

 

Een van de meest bekeken posts op Expressing-Beauty is deze post over hoe je het beste je wenkbrauwen kunt bijtekenen!

shot5

 

 

Ook niet onbelangrijk zijn de tips die ik in deze post gegeven heb over het voorkomen en bestrijden van roos!

shot6

 

 

Vicky had goede tips in deze post over hoe je slakkenslijm kunt toepassen op de oneffenheden op je gezichtshuid!

shot7

 

 

Een product dat ik helemaal geweldig vind zijn face tattoos! Ik probeerde er in deze post wat uit!

shot8

 

 

 

Wat ik het allerliefst doe is schrijven, en daarom heb ik een artikel gemaakt waarin ik vertel wat mijn visie is op schoonheid en waarom ik soms zo teleurgesteld ben door bijvoorbeeld de media visie op schoonheid. Je kunt dat artikel hier terugvinden!

shot9

 

 

Als laatste throwback artikel heb ik gekozen voor de 25 beauty tips van Renee die je hier kunt terugvinden!

shot10

 

 

En zo zijn er nog een heleboel meer hele leuke artikelen waar wij het afgelopen jaar aan gewerkt hebben, dus kijk ook vooral even onder elke post tussen de gerelateerde artikelen, of zoek even tussen de verschillende categorieën! Ik ga in ieder geval vaker een throwback post maken en ik zou het super leuk vinden als jullie alsnog op deze artikelen zouden willen reageren!

005

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.