Ik ga op reis en neem mee….Travel tip by Miranda

Ik ga op reis en neem mee….Travel tip by Miranda

046

 

Hoi allemaal!

Vaak op vakantie ga ik niet, maar ik kan me wel voorstellen hoe onhandig het is om dan mega grote verpakkingen verzorgingsproducten mee te moeten slepen. Ik ben zelf trouwens altijd al verzot geweest op kleine dingetjes en mini verpakkingen en toen ik vanmiddag in de DA was viel mijn oog op dit super schattige en voordelige setje met dry shampoo van Batiste, kijken jullie mee?

De verpakking is een super schattig roze etuitje met daarom heen een kartonnetje waarbij op de voorkant de inhoud staat en op de achterkant een gebruiksaanwijzing.

050

 

In de etui zitten drie schattige kleine flesjes uit de collectie dry shampoos van Batiste. In de flesjes zit een inhoud van 50 ml per stuk.

052

 

Dit superleuke setje dat ook nog eens heel erg leuk is om iemand eens tussendoor cadeau te geven, is ook nog eens spotgoedkoop! Hij kost maar 2,99 euro. Voor mij extra leuk omdat ik überhaupt nog nooit een droogshampoo gebruikt heb en het nu dus mooi eens kan gaan uitproberen!

Kopen jullie vaak mini verpakkingen van producten?

001

 

2 gedachten over “Ik ga op reis en neem mee….Travel tip by Miranda

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.