Even voorstellen : gastblogger Mazja

Even voorstellen : gastblogger Mazja

Hoi allemaal!

Het gaat weer nieuwe gastbloggers regenen de aankomende tijd op Expressing-Beauty, en daar zijn we alleen maar blij mee. Hoe meer zielen, hoe meer vreugd! Zo gaat ook Mazja ons vergezellen en met ons mee bloggen.

Liefs,
Miranda

 Hallo allemaal,

Ik zal mijzelf even voorstellen. Ik ben Mazja, en ik ga als gastblogger aan de slag voor Expressing-Beauty! Ik ben 28 jaar oud. Ik heb een dochtertje van 3 jaar. Natuurlijk heb ik ook hobby’s en op nummer 1 staat mijn paardje Frodo. Uiteraard ben ik daarom vaak te vinden bij de pony’s. Zowel bij mijn eigen evenals de pony’s van vrienden. Ook heb ik nog een hondje, Zoey. Daarnaast ben ik erg geïnteresseerd in tatoeages en piercings. Ik ben van plan om in de toekomst weer een opleiding te gaan doen. Welke richting weet ik nog niet, maar dat komt nog wel.

Tot gauw!

liefs Mazja

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.