Vooroordelen by Mazja

Vooroordelen by Mazja

 

Hallo allemaal,

Ik heb een drukke week achter de rug. Druk geweest met de paardjes. De kinderen van een vriendin van mij doen vol mee aan concoursen. En hier kom ik er achter dat mensen snel hun oordeel klaar hebben. Aangezien ik er niet als “standaard” paardenmens uit zie krijg je al gauw dat mensen wanneer je langs loopt over je gaan praten. Nou werd ik laatst voor “skinhead” uitgemaakt omdat ik de zijkant van mijn haar heb afgeschoren. Volgens mij weten deze mensen helemaal niet wat dit inhoudt. Of als je aan komt lopen om de kids in te schrijven dat er gelijk over je geroddeld wordt en dat je aangestaard wordt. Denk toch wel dat ik dit persoonlijk erger vindt dan dat ze een opmerking maken die ik kan horen.

Zo had ik afgelopen dinsdag toch wel het toppunt mee gemaakt. We kwamen aan en bij het uitstappen al zag ik het vrouwtje al kijken, dure merk kleding aan, make-upje helemaal perfect, haartjes netjes en dan met haar nep nageltjes bij de paardjes op een terrasje zitten. Maar goed we kwamen dus aanlopen en haar mond viel open. Zo heeft ze me toch wel dik een kwartier aangegaapt. Het werd helemaal spannend toen ik op een pony stapte! Ze snapte er volgens mij niets van dat mensen zoals “ik” aan paard rijden doen. Maar ik zal het vast wel vaker tegen komen aangezien dit niet het laatste concours was waar ik heen zal gaan. Nou ja, tot de volgende blog dan maar hè!

tataa -x-

Mazja

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.