Review : Haarmasker Fruity Botanicals Kruidvat

Review : Haarmasker Fruity Botanicals Kruidvat

 

Hoi allemaal!

Jullie kennen het misschien wel, de dagen dat je haren last hebben van de weerswisselingen! Het mijne gaat er altijd gelijk uit zien alsof ik mijn vinger in het stopcontact gestoken heb en wordt bovendien gortdroog!

Toen zag ik deze pot met haarmasker staan in de Kruidvat voor maar 1.80 euro en ik dacht ,” Die neem ik mee!”.

Ik vind het masker een vrolijke, kleurige verpakking hebben! Het is dus niet alleen goed voor je haar, het staat ook nog eens leuk in je badkamer!

De geur is voornamelijk granaatappel en ook zitten er parel proteïnen in. Het beloofd mijn probleem aan te pakken : droog en pluizig haar!

 

Het masker is lekker dik, en ruikt zeker fruitig maar het is niet zo’n hele zure, sterke, overheersende geur en dat vind ik persoonlijk wel prettig! Ik bracht het aan tijdens het douchen , na het wassen van mijn haren met shampoo. Ik heb daarna mijn haren heel goed uitgeknepen en het masker dik aangebracht en 15 minuten laten zitten.

Eenmaal uitgespoeld voelde mijn haar wel lekker zacht, maar het was helaas niet beter doorkambaar. Toen mijn haren opgedroogd waren , waren ze zeker lekker zacht maar helaas niet in de punten. Dit kan ook aan mijzelf liggen, misschien had ik wat meer in mijn haarpuntjes moeten masseren. Mijn haren ruiken in elk geval wel lekker. Zoals ik al zei is het geen hele sterke geur maar je ruikt het wel. Ook glanst het mooi.

Conclusie : Voor amper 2 euro is dit een prima haarmasker! Je kunt hem beter niet kopen als je wonderen verwacht want dat doet het niet. Maar over het algemeen een prima product!

Wat is jullie favoriete haarmasker? En welke niet?

Tot snel!

4 gedachten over “Review : Haarmasker Fruity Botanicals Kruidvat

  1. Ik vind de Fruity Botanicals ik altijd erg prettig. Een goed product voor weinig. Inderdaad geen wondermiddel, maar werkt prima. Leuke review!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.