Hoe je een haarkleur naar keuze kunt maken!

Hoe je een haarkleur naar keuze kunt maken!

DSC_0391

Hoi allemaal,

De afgelopen tijd heb ik wat “gek” gedaan met mijn haarkleur. En daaronder versta ik het binnen twee maanden vijf verschillende tinten rood verven, maarrrr, ik had van L’oreal een pak paarse haarverf staan en uiteraard had ik geen geduld, en smeerde ik de paarse verf over mijn al vijf keer rood geverfde haar. Ook liet ik sommige plukjes in mijn eigen haarkleur. I absolutely love it!

DSC_0399

DSC_0374

DSC_0395

In het zonlicht kun je het nog beter zien! Wat zijn de belangrijkste kleuren die ik gemengd heb? (Kort na elkaar heb aangebracht, minder dan drie weken ertussen).

garnier-olia-6-60-intens-rood-olie-haarkleuring

full_img_239983Nu hoor ik natuurlijk te zeggen dat het niet goed is om je haren zo vaak te verven, maar de haarverf van tegenwoordig is een stuk vriendelijker voor je haar dan twintig jaar geleden. Mijn haar heeft er geen schade aan ondervonden. I’m happy!

liefs

Eén gedachte over “Hoe je een haarkleur naar keuze kunt maken!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.