Expressing-Beauty zoekt jou!

Expressing-Beauty zoekt jou!

Hoi allemaal!

Expressing-Beauty zoekt gastbloggers! Hoe meer , hoe beter! Dit is een site waar lekker veel meiden, en eventueel jongens op bloggen over hun ervaringen, lievelingsproducten, ontdekkingen en ga zo maar door. Alles op beauty, fashion en lifestyle gebied. Lijkt het je wat? Of ken je iemand die hier geschikt voor is? Lees dan even verder!

Wat zal jouw taak zijn?

Jij schrijft minstens elke twee weken 1 , of meerdere artikelen voor Expressing-Beauty. Waar deze over gaan mag je in principe zelf weten. Zolang het maar beauty, lifestyle of fashion gerelateerd is. Ook zorg je zelf voor de foto’s die bij je artikel horen.

Mochten we gaan samenwerken, dan is het gebruikelijk om, voordat je artikelen gaat schrijven, jezelf even kort voor te stellen met een mooie foto erbij. Dit alles kun je in een Wordpad doen, in Word, of gewoon in de email.

Je mailt uiteindelijk al je artikelen met de bijbehorende foto’s steeds naar mij, en ik zorg dat ze op Expressing-Beauty komen te staan.

Bij interesse kun je contact met mij opnemen via : [email protected]

Ben jij, of ken je iemand die totaal geschikt is voor de functie gastblogger? Aarzel dan niet!

Je naam en eventueel je foto zal altijd netjes in het artikel vermeld worden zodat iedereen kan zien dat het jouw artikel is!

 

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.