Heel Natuurlijk by Miranda : een natuurlijke avond look!

Heel Natuurlijk by Miranda : een natuurlijke avond look!

Hoi allemaal!

Al eerder maakte ik een review met een look, over de producten van Heel Natuurlijk. Dat artikel kun je hier bekijken. Deze keer leek het me leuk om eens een look te maken die zacht is, om ’s avonds mee weg te gaan. Je kunt er natuurlijk voor kiezen om lekker te overdrijven met de make up als je bijvoorbeeld uit gaat naar een nachtclub, maar dat hoeft natuurlijk niet. Ik ontving van Saskia weer wat samples en zal jullie laten zien wat ik daarmee gedaan heb. Simpel, maar leuk!

Omdat ik het zelf de laatste tijd niet fijn meer vind om mij dik op te maken koos ik ervoor om als “fundering” alleen een primer op mijn gezicht te doen. Ik gebruik daarvoor die van Catrice. Vervolgens heb ik een blush aangebracht en de mooie oogschaduw van Heel Natuurlijk.

 

Vervolgens heb ik een eyeliner aangebracht, heel dunnetjes van Lavera en een mascara van Earths Beauty.

Ook bracht ik nog een lip glaze aan waar ik ook een sample van kreeg, in de kleur Wild Rose.

Al laatste maakte ik de look af met twee van mijn eigen producten, namelijk het oogpotlood van Pupa om onder mijn ogen aan te brengen, en een grijze glitterende  losse oogschaduwpoeder van Teeez (niet meer te koop in deze kleur).

Ik gebruikte de losse oogschaduw om vanaf de uiteinden van mijn oogleden iets mee naar binnen te werken, voor een overloop effect. Ik werk altijd graag met twee kleuren oogschaduw op deze manier. Deze specifieke kleur van Teeez is niet meer te koop, maar elke soortgelijke kleur is prima.

Ik koos voor iets met een beetje glitter omdat het toch een natuurlijke look is, maar wel 1 om ’s avonds de deur mee uit te gaan. Een klein beetje opvallen mag wel!

En dit is de look uiteindelijk geworden. Normaal gesproken zouden mijn poriën wat minder zichtbaar zijn omdat ik dan een foundation zou dragen, maar dat heb ik vandaag onder het mom van ” heel natuurlijk” niet gedaan!

Lekker simpel, en toch geraffineerd!

Heel Natuurlijk is een webshop met natuurlijke cosmetica. Cosmetica die je huid niet irriteert of andere klachten geeft! Ik ben erg tevreden over de producten en raad de die-hard make up gebruikers onder ons dan ook echt aan eens een kijkje in de webshop te nemen!

www.heelnatuurlijk.nl

Hebben jullie al eens ” vertrouwde” cosmetica producten vervangen met natuurlijke cosmetica?

Tot snel!

 

 

2 gedachten over “Heel Natuurlijk by Miranda : een natuurlijke avond look!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.