Finally! Max Factors “Mulberry” lipstick + Etos baked eyeshadow and my look!

Finally! Max Factors “Mulberry” lipstick + Etos baked eyeshadow and my look!

DSC_0167

Langverwacht, maar ik heb hem! 15 Euro voor een lipstick gaat mij echt een beetje te ver, dat doe ik misschien 1 of 2 keer per jaar, een cosmetica product kopen “boven mijn budget”. Mulberry van Max Factor wilde ik echter zo graag hebben, dat ik er wakker van lag ’s nachts! Na ruim een jaar de tester op mijn hand geswatched te hebben, heb ik hem nu hij afgeprijsd was, eindelijk gekocht en er een, al zeg ik het zelf, hele mooie look mee gemaakt, samen met een zilveren baked oogschaduw van Etos en wat andere producten!DSC_0168 DSC_0165Oooo ik ben zo blij! Ik was al een poosje benieuwd naar de zilveren baked eyeshadow van Etos, en omdat ik er een echte glamour look van wilde maken nam ik ook deze mee!

DSC_0199

DSC_0203

Samen met een brons/roest kleur oogschaduw over de helft van mijn oogleden, en een witte kleur in de crease, en de rest van mijn make up routine maakte ik deze look. Ik was er zelf er trots op en de lipstick is een van mijn pronkstukken in mijn make up lades!

DSC_0336 DSC_0338 DSC_0339

Helemaal gelukkig! Wat vinden jullie van deze lipstick, en de look?

IMG_20140624_140813

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.