Nude or purple lips…or…both?

Nude or purple lips…or…both?

DSC_0231

Hoi allemaal,

Een paar posts geleden testte ik 3 lip stains , waaruit bleek dat NYC won. Daaropvolgend kocht ik nog een kleur van die lijn, maar toen ik toch aan het shoppen was, viel mijn oog op een prachtig lippotlood van Essence, die ik vaak gebruik als lipstick. En toen dacht ik, zou ik ze kunnen mengen?

Zoals jullie kunnen zien maakt het niet veel verschil, maar toch net even dat ene verschil dat je lippen een wat warmere kleur geeft. I love it!

DSC_0184

DSC_0190

DSC_0111

En toen kwam ik dit lippotlood tegen en kon ik hem niet laten liggen. De lip pencils van Essence zijn echt heel erg zacht en laten zich makkelijk gebruiken als lipstick. Wat ik gedaan heb, is mijn lippen inkleuren met het potlood, en de lipstain van NYC eroverheen. Het resultaat was erg mooi! En dat voor bij elkaar, minder dan 6 euro!

DSC_0211 DSC_0218

Ik ben extreem happy met het resultaat en nogmaals, I’m all for using lip pencils to colour your entire lips! Lipgloss eroverheen, en huppakee! Niemand zal zien dat het geen lipstick is!

DSC_0234

Allebei hele mooie producten! I’ve done a lot of more shopping lately, so stay tuned!

IMG_20140624_143501

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.