Rimmel eyeshadow mono :102 by Miranda

Rimmel eyeshadow mono :102 by Miranda

rimmel

 

Hoi iedereen!

Vandaag wilde ik even een oogschaduw laten zien die ik al een poosje wilde hebben! Het is een mono oogschaduw en omdat ik de sticker er met de plakband die eromheen zat af heb getrokken (grrrrrr!!) weet ik alleen dat het nummer 102 is. Ik heb wat swatches gemaakt!

078

 

In de winkel leek hij goud te zijn maar in het zonlicht is hij, zoals jullie zien, eerder een hele lichte mokka metallic bruin. Evengoed een prachtige oogschaduw die ik graag wilde hebben! Ik heb hem voor 6,99 euro bij de Etos gekocht.

rimmel2

 

De mono oogschaduws van Rimmel zijn erg fijn!! Misschien wel mijn favoriet! Ze dekken goed , ze hebben prachtige kleuren en je kunt er fijn mee blenden. Een aanrader dus. Deze kleur trok al heel lang mijn oog en ik ben blij dat hij nu in mijn kast ligt!

Wat is jullie favoriete merk oogschaduw?

nieuweliefs

2 gedachten over “Rimmel eyeshadow mono :102 by Miranda

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.