Get your special treats @ Jamin!

Get your special treats @ Jamin!

DSC_0181

Hoi iedereen!

Hebben jullie ooit een bananen snoepje van een hele kilo gezien? Ik niet! De Jamin is een uitstekende plek wanneer je eens zin hebt in iets anders dan het lekkers uit de plaatselijke supermarkt. Ook bij Jamin kun je uiteraard online bijzondere traktaties bestellen, hetzij voor jezelf, een verjaardag of iets anders. Laten we even gaan kijken!

DSC_0183

(Als jullie willen weten waarom er dit soort kwalitatief minder goede foto’s op de blog staan, lees dan even de vorige blog!)

Deze lollies zien er op zichzelf jummie uit, maar jullie zien het al aan de verpakking: Ze zijn heet! In elke lollie zit een andere soort peper verwerkt.

jamin3

Ouch! Om dan maar ook meteen eerlijk te zijn, zit deze verpakking nog dicht. Het is minder aantrekkelijk om even een peper lollie in je mond te stoppen. Het zou wel hilarisch zijn om hier een goede prank mee uit te halen šŸ˜‰ .

DSC_0199

Mijn pindakaas-liefhebbende dochter had de eer om de Reese’s white peanut butter cups uit te proberen. Al snel kwam ze tot de conclusie dat het toch niet helemaal hetzelfde is als wanneer het op een boterhammetjes zit en zij gaf dit product dan ook een duimpje omlaag. Ik heb een hapje geproefd, en vind er op zich niets mis mee. Al denk ik wel dat melkchocolade beter past bij pindakaas.

DSC_0191

Wie kent ze niet? Nerds! Mijn kids sprongen een gat in de lucht toen ze dit zagen en hebben het doosje dan ook lekker opgesmikkeld samen. Een enorme duim omhoog. Voor mij persoonlijk iets te zuur, maar verder wel lekker.

DSC_0190

Alles aan de Wispa Gold bar schreeuwt ‘ geluksmomentje’, dus deze heb ik dan ook lekker voor mezelf bewaard. Ik was enorm verrast omdat ik een heel andere structuur verwacht had. Het is een soort van Bros met een enorme lading karamel. Heerlijk! Echt heel, heel, lekker!

DSC_0185

OMG! Dit is de lekkerste chips van de wereld! Een mond vol, deze Deep dish pizza flavoured cheese curls! Amerika weet 1 ding wel, hoe ze hun producten heel groot kunnen maken. Deze chips zijn twee keer zo groot als de bekende ” kaaschippies” die in Nederland in de supermarkt liggen. Zo lekker! Ja, het smaakt ook echt naar pizza. Helemaal het einde. Dit mogen ze van mij best in de Jumbo gaan verkopen!

DSC_0184

Pocky? Wat is dat? Het zijn een soort koek-achtige stokjes met een laagje gekleurde smaakjes chocolade erop. Ik kan het niet omschrijven maar het is echt heel erg lekker! Ga je hier zeker even in verdiepen. Ik denk dat dit een super lekkere traktatie is voor elk kind na schooltijd! Een glaasje melk of ranja erbij en genieten maar!

DSC_0194

En dan als laatste: de 1 kilo grote banaan! Voor een goede 14 euro mag je wel iets verwachten als je dit reuze snoepje koopt. Maar is dat ook zo? Om even een beeld te scheppen van hoe enorm dit gevaarte is, is mijn beeldschone dochter er even naast gaan poseren. Ik heb mijn beeldschone zoon ook gevraagd, maar deze was very occupied haha!

DSC_0203

My kids are so precious!

Terug naar het snoepje. Hoe jammer ik het ook vind om te zeggen : Dit was geen succes. Ik had twee messen nodig om een poging te doen er stukjes af te snijden want hij is echt, ongelofelijk taai! De geur van plastic komt je gewoon echt tegemoet zodra je de verpakking opent en dit proef je ook weer terug in het product zelf. Zoonlief vond het eigenlijk best prima, maar mijn dochter gaf haar stukje na een klein hapje meteen aan mij met een vies gezichtje. Toen besloot ik zelf maar eens te proeven en ook ik was niet blij verrast. Is het concept leuk? Natuurlijk! Is het die 14 euro waard? Nee. Daarvoor heb je een heleboel snoepgoed dat beter weg te krijgen is.

Maar eerlijk is eerlijk, op de Reese’s en de banaan na was alles overheerlijk!! Bestellen jullie wel eens iets bij Jamin?

jamin2 jamin1

Liefs,
Miranda.

2 gedachten over “Get your special treats @ Jamin!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.