First time : Voor het eerst helemaal op de foto geïnspireerd door curvy bloggers!

First time : Voor het eerst helemaal op de foto geïnspireerd door curvy bloggers!

DSC_0587

Hoi iedereen,

Zoals ik in een aantal artikelen als deze en deze als verteld had, ben ik behoorlijk dik. Sterker nog, ik weeg 125 kilo op een lengte van 156 cm. Maarrrr…ik zie steeds meer curvy dames gewoon fashion bloggen! Stoer! Ik was er niet helemaal op gekleed vandaag, maar mijn vriendin en ik waren wel lekker in een groot natuurgebied in Zwolle, dus vroeg ik haar een paar foto’s te maken waar ik helemaal op sta. Af-schu-we-lijk! Maar ik ga ze toch delen. Is het niet om een stap verder te komen in some sweet self-loving, dan wel om zo snel mogelijk terug naar de sportschool te gaan haha. 

Ten eerste , I love nature. Ik heb best wel wat mooie foto’s gemaakt en die wil ik even laten zien voor ik jullie verblind met mijn obesitas voorkomen haha!

DSC_0617DSC_0625

DSC_0630DSC_0639DSC_0667DSC_0678DSC_0680

Goed. ik zou zeggen ga goed op je stoel zitten en hou je onderkaak vast, het zou vervelend zijn als hij op je voeten valt! Hier ben ik dan…zoals ik… nu ben…En ik zou ik niet zijn als ik er geen grapje van zou maken om mee te beginnen!

DSC_0720

DSC_0744

DSC_0745DSC_0751

 

Ik denk niet dat jullie dit verwacht hadden na drie jaar face-only pictures. Nu snappen jullie misschien beter waarom ik voor mijn eigen bestwil moet gaan vechten voor mijn gezondheid en dit door bijkomende gezondheidsproblematiek niet meer alleen kan doen. Afvallen is een afschuwelijke strijd voor mij. Het is als een berg beklimmen waar nooit een einde aan komt. Ik sta nog steeds op de lijst voor een maagverkleining , die waarschijnlijk volgend jaar zal plaats vinden. Tien jaar geleden zag ik er nog heel anders uit…Maar geloof het of niet, een jaar na deze foto woog ik geen 57 kilo meer, maar 120.

17102010897

Yep. that’s really me? Wat is er gebeurt? Mijn problemen oplossen met eten, en onderliggende ziekten, dat is er gebeurt. Maar ik geef niet op. Gelukkig ben ik ook nog geliefd zoals ik ben, al zal dat voor mij nooit voldoende zijn tot de weegschaal minder aangeeft dan 100 kilo. Voor nu hou ik het verder even op de face foto’s!

DSC_0684 DSC_0690DSC_0675

Vandaag was ik even badass. Ik hoop niet op al te veel nare reacties…..Lees ook even dit artikel en dit artikel die ik maakte over mijn overgewicht.

Ik heb in elk geval genoeg animo om me in te schrijven bij de sportschool komende week, helpen zal het niet meteen want ik ben anderhalve maand geleden gestopt met Thyrax , een schildklierhormoon dat ik nu al drie jaar slik voor mijn trage schildklier omdat deze een hartritmestoornis veroorzaakte. De 19e wordt ik hiervoor gezien door een endocrinoloog en een internist en ik hoop dat zij een betere behandeling zullen hebben. I will keep you posted!

DSC_0610

8 gedachten over “First time : Voor het eerst helemaal op de foto geïnspireerd door curvy bloggers!

  1. ik vindt het heel goed van je! Ik ben zelfs ook maar 153cm en 106 kilgos zwaar!! Dus you go girl! Ik vindt het heel goed dat er mensen van alle lengten, kleur, figuur bloggen en wie weet kan je misschien lezers zoals ik of andere grote dames een confidence boost geven met je post! *thumbs up* 🙂 ps: sorry voor mijn nederlands ^^

    1. Dank je! Dit is voor het eerst sinds 2006 dat ik weer bewust helemaal op de foto ga. Heel pijnlijk, heel confronterend maar ik hoop echt dat ik anderen kan helpen die net als ik moeite hebben om van hun slechte zelfbeeld en obesitas af te komen. Door ze te leren dat opgeven geen keuze is, hoe moeilijk het ons ook wordt gemaakt!

  2. Hoi, Ik vind het heel knap dat je helemaal op de foto bent gegaan. wat zal dit een overwinning op jezelf zijn geweest. Ik vind dat je een hele leuke outfit aan hebt. xx

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.