Kletsvlogje! by Miranda

Kletsvlogje! by Miranda

movie clapper

Hoi allemaal!

Ik heb voor jullie gisterenavond een kletsvlogje opgenomen zodat jullie mij iets beter leren kennen! Let niet op de looks, want ik kwam onder de douche vandaan, was hartstikke moe enzovoorts. Ik heb ook de kleur een beetje bewerkt haha ­čśŤ Ik hoop dat jullie het een leuk filmpje vinden en vergeet vooral niet te reageren. Hij duurt lekker lang dus ga ervoor zitten!

Klik op lees verder om naar het filmpje te gaan!


 

Even de links die ik nog beloofd heb:

De facebook van Sarah Chambers 
Het youtube kanaal van EverythingTim

Ik hoop dat jullie het een leuk filmpje vonden. Hij is wat langer omdat ik dit niet al te vaak doe! Haha, eigenlijk had ik hem twee keer opgenomen maar de tweede keer was de batterij ineens leeg van mijn camera dus toen moest ik de eerste versie wel gebruiken! Sorry voor het slechte licht , maar dat geeft wel weer sfeer hihi!  Tot snel!

394947_10200383297766051_1583973771_n

2 gedachten over “Kletsvlogje! by Miranda

    1. Dank je! ja misschien moet ik me maar eens over die onderkin heen zetten en gewoon lekker mijn ding gaan doen!! haha!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.