Kleuradvies voor je huid by Amber!

Kleuradvies voor je huid by Amber!

huid1
Hey allemaal!
Een bepaalde kleur lipstick kan je hele look veranderen.
Van onschuldig naar dramatisch en van stijlvol naar sexy.
Maar welke kleur past er nou bij jou?

Om als eerst erachter te komen welke kleur bij jouw lippen past gaan we eerst kijken naar je huidskleur. Is je huidskleur juist “warm” of “koud”?
Kijk naar de binnenkant van je arm. Bij een warme huid zijn je aders minder zichtbaar.
Een ander trucje is om voor de spiegel te gaan staan met een goudkleurige en een zilveren ketting te aan, als goud het mooist bij je staat heb je een warme huid en anders een koele.

 

Warme huidskleur (gele ondertonen in je huid)
Als je een warme huidskleur hebt, dan passen de kleuren cappuccino, karamel, bruin, oranje, goud, brons en roze rood goed bij jou.
Koude huidskleur (roze ondertonen in je huid)
Vrouwen met een koude huidskleur kunnen het beste kiezen voor de kleuren: donkerrood, beige, koel bruin, allen met een roze ondertoon.

huid2
Donkere huidjes
Ben je gezegend met een exotische, donkere huid dan kan je kiezen uit het meest uitgebreide kleurenpalet. Alles van diepe chocolade kleuren, purper, bordeaux, rood, oranje, of zelfs bleke kleuren zoals roze zullen jouw gelaat complimenteren. Heb je genoeg zelfvertrouwen, dan kan je zelfs met gemak de meest opvallende kleuren aan zoals fuchsia, geel, blauw etc…

Medium huidjes
Mensen met een medium huidtype passen het beste met rode tinten, zeker de tinten rood met een blauwe ondertoon of zelfs dieprood (dieprood is een perfecte herfst/winter lipkleur). Diepe en/of lichte roze tinten en mauves zijn ook heel flatterend voor de medium huidjes

huid3
Bleke huidjes
Nudes, beige en roze tinten zijn de go-to kleuren voor op je lippen. Zelfs lichte koraalkleuren passen perfect bij jullie lichte huid. Vooral deze huidjes moeten opletten met hun gele/roze ondertonen. Indien je een warm huidtype bent (dus gele ondertonen in je huid hebt), vermijd je best roze tinten met een blauwe ondertoon (zoals “hot pink” en fuchsia). Kleuren met een koele ondertonen kunnen namelijk vloeken met warme, gele ondertonen in je huid.
Nu je weet welke kleuren bij welke huidskleuren passen gaan we nu over naar de kleur lippen die bij je haarkleur past.
Licht haar: zachtroze of zalmtinten, koraal, lichtbruin
Bruin haar: warm- en dieprood, warme donkerroze tinten, roze-beige
Rood haar: brons- en kopertinten, oranje of rood met bruine gloed
Zwart haar: frambozenrood, fuchsia, roze en bordeauxrood

Matt of glossy?
Je hebt ook nog glimmende of matte lipstick. En daar zijn eigenlijk geen “regels” voor. Dus kijk gewoon wat jij mooier vind!
Dit was het dan weer, en ik hoop dat jullie het leuk vonden!

Xoxo Àmber

 

2 gedachten over “Kleuradvies voor je huid by Amber!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.