Review: Blond Amsterdam body cream energising ginger & drops of lime

Review: Blond Amsterdam body cream energising ginger & drops of lime

Hoi iedereen!

Vandaag wil ik een body cream behandelen die ik een poosje terug kocht bij onze plaatselijke voordeelshop voor een euro of 6. De body cream ” energising ginger & drops of lime” van Blond Amsterdam! De aller, allerlekkerste body cream die ik ooit heb geroken tot nu toe! 

Persoonlijk vind ik deze body cream helemaal niet ruiken naar gember, laat staan naar een crème. En dat bedoel ik heel positief, want hij ruikt gewoon heerlijk naar parfum met een vleugje limoen. Het is echt een heerlijke, frisse, vrouwelijke geur en ik ben er helemaal weg van!!

De crème is lekker zacht en smeert goed uit. De geur blijft een aardige tijd hangen wat ook heel prettig is!

Dit is absoluut mijn nummer 1 qua smeerseltjes voor je lijf, en ik zou hem met gemak 100 keer opnieuw kopen! In de reguliere drogisterijen heb ik deze specifieke geur niet terug gevonden tot nu toe, waardoor ik denk dat deze in de voordeelhallen ligt omdat hij uit de collectie is. Vraag me niet waarom want nogmaals,…de geur is echt te WAUW gewoon!

In de webshop van Blond Amsterdam is hij ook te koop, momenteel voor maar 5 euro!! Klik hier om naar de aanbieding te gaan.

In andere webshops en online drogisten vind ik hem ook wel terug, maar dan vaak voor de volle pond van 17 euro! Dan is een vijfje een prima aanbieding voor deze sublieme crème!

 

Gebruiken jullie ook verzorgingsproducten van Blond Amsterdam en hoe bevallen deze?

2 gedachten over “Review: Blond Amsterdam body cream energising ginger & drops of lime

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.