Tips bij een blogdip! Of beter gezegd, advies voor een no-blogging period by Miranda

Tips bij een blogdip! Of beter gezegd, advies voor een no-blogging period by Miranda

2

De druk neemt toe. “Ik moet, ik moet ik MOET vandaag gaan bloggen!”. Hoe vaak ik dat wel niet tegen mezelf gezegd heb. Maar de waarheid is, je moet helemaal NIKS! Met tienduizenden blogs als concurrentie snap ik dat mensen als ik, die zich al jaren kapot werken voor hun “baby”, er af en toe het bijltje terecht even bij neer gooien. Ga ik jullie tips geven om de inspiratie terug te krijgen? Nope! Die staan er genoeg als je even Googled en echt helpen doen ze niet. Wil je wel verder lezen? Ga dan je gang!

relax

Ik had , of beter gezegd, heb weer even zo’n periode waarin mijn blog absoluut op de achtergrond staat. Ik was, ben bezig met mijn gezondheid, waarover snel een update komt, en tal van andere dingen. Maar nu voel ik iets waarvan ik zeker weet dat jullie het soms, of dagelijks ook voelen : werkdruk! Prestatiedrang! Zo fout! Nee, niet als je voor een groot media bureau werkt, dan kan ik alleen maar zeggen : eigen schuld , dikke bult! Als je van je hobby je werk gaat maken snap ik dat je aller eerst de eurotekens om je oren ziet vliegen! Ja! Leuk! Maar is het ook nog leuk als je doodmoe bent, twee meetings op een dag hebt, moet zorgen dat je die dag een blog en een vlog online hebt staan en moet werken tot de late uurtjes? Nee. Geloof me. Dan is het niet leuk meer, en ik werk niet eens voor een media bureau!

favorite-best-great-cool-life-inspirational-meaningful-wise-famous-quotes-788

 

Elk jaar komen er duizenden bloggers en vloggers bij. Je moet er echt uit springen wil je enigszins een kansje maken. Maar in dit geval zeg ik, wie het laatste lacht, lacht het best! Zorg dat je overeind blijft, soms actief blijft en vooral blijft bestaan. Want er komt een tijd dat bloggen minder “in” zal zijn. Er is altijd wel een nieuwe hype. Maarrrr…dan bestaat jouw blog nog. Hoe minder concurrentie, hoe beter! Gemeen? Nee. Gewoon realistisch! (Al kan ik best wel een bitch zijn!).

tumblr_lyqd0hcU0E1qjooiqo1_400_large

Vanaf deze week ga ook ik weer lekker aan de slag voor E-B. Maar op mijn tempo! Verlies maak je er toch niet mee! Deze blog bestaat in augustus drie jaar, ik heb met meer dan 65 bedrijven en PR- bureaus samengewerkt en toch is hetgeen ik voor ogen had nooit van de grond gekomen. Moet ik daarom maar opgeven? Hell no! En voor een ieder die zich aangesproken voelt….You shouldn’t give up either… One step at a time, and take the breaks you need to have!

liefs

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.