Makari Toning Serum Review! Donkere Plekken Verwijderen, Huid Bleken en Verlichten

Makari Toning Serum Review! Donkere Plekken Verwijderen, Huid Bleken en Verlichten

Na goede ervaringen te andere Makari, heb ik de afgelopen week hetĀ Makari Toning Serum uit geprobeerd! In deze blog deel ik mijn ervaringen met jullie.

Het doosje van het product ziet er in ieder geval prachtig uit. Altijd leuk om de producten zo te ontvangen.

Makari Toning Serum verpakking
Makari Toning Serum verpakking

Op de verpakking lees ik dat het een ‘advanced lightening’ product gaat. Het verwijdert vlekken (removes blemishes) en zorgt voor een stralende huid (increases radiance). Ik ben benieuwd šŸ™‚

Over Makari

Voor wie Makari nog niet kent, het merk betekent ‘mooi’ in het Swahili en bied een diverse collectie huid, haar en cosmetica aan. Het is de eerste keer dat ik het Toning Serum ga uitproberen, maar dit schijnt wel een van de meest populaire producten.

Ik ben zelf met name geĆÆnteresseerd in dit product, omdat het werk tegen donkere vlekken en oneven huidskleur. Daarnaast heeft het een verlichtend effect. Het laatste maakt dit serum overigens niet voor iedereen geschikt.

Waarom Huid Bleken / Verlichten?

Je huid bleken klinkt niet logisch voor iedereen. Kortom, wie wil er nou niet onder de zon voor een mooi kleurtje. Het bleken van je gezicht is vooral voor mensen die donkere vlekjes hebben op het gezicht. Door je gezicht te verlichten kan je deze oneffenheden wegwerken. Je kan dus ook de creme alleen op en rondom de donkere plekken aanbrengen.

Verder zijn er mensen die liever een lichte huid hebben. Met name in Aziƫ staat een witte huid voor de ideale schoonheid. Daarom kan ik me voorstellen dat deze toning serum in Aziatische landen erg populair is.

Organiclarine

In de serum zit “Organiclarine”. Ik had geen idee wat het betekende, dus heb ik dit opgezocht op de officiĆ«le Makari site. Organiclarine bestaat uit natuurlijke planten en is verantwoordelijk voor de veilige brightening effect van de serum.

De serum trekt snel in en is iets vettiger dan de gemiddelde serum. Ik denk dat het daarom geschikt is voor vrouwen vanaf 30 jaar. Voor die leeftijd krijgt men ook niet zo veel donkere vlekjes.

Volgens Makari dien je dit product minimaal 2 weken te gebruiken voor een zichtbaar resultaat.Ā Ik heb zelf de serum alleen op donkere plekken aangebracht en ik zie na 1 week al wat resultaat.Ā Omdat het zo sterk werkt, ben ik wel een beetje bang dat ik witte plekken veroorzaak. Daarom breng ik regelmatig ook de serum aan op mijn hele gezicht.

Ik ben benieuwd hoeveel lichter de vlekken nog gaan worden na 1 maand!

Conclusie

Kortom, wil je een lichtere en egale huid? Probeer dan de Makari Toning Serum die onder andere verkrijgbaar is bij Shytobuy.nl. Voor 29.95 euro is de serum is niet goedkoop, maar als je het vergelijkt met een laserbehandeling om je huid te bleken, dan is het juist een koopje!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.