Make up tutorial by Miranda : Pink Rock!

Make up tutorial by Miranda : Pink Rock!

Hallo allemaal!

Ik heb vandaag wat tijd over en dan vind ik niks leuker dan lekker experimenteren met make up! Omdat ik helemaal verknocht ben aan looks met bruine tinten besloot ik het vandaag eens over een andere boeg te gooien! Ik wilde een roze , stoere, rocky look maken!

Dit is wat ik heb gedaan!

Natuurlijk begin je met je gereinigde , schone gezicht.

Wat ik daarna heb gedaan is vast weer mijn foundation, eye shadow base en blush op gedaan. Ik gebruik overigens de Fit foundation van Maybelline en ik vind hem geweldig. Zodra je hem aanbrengt verandert het “nattige” binnen een mum van tijd in poeder en kun je het lekker gelijkmatig over je gezicht verdelen!

Als ik dat gedaan heb dan breng ik over het hele ooglid een roze oogschaduw aan in een lichtere tint dan de tweede die ik gebruiken wil. Ook doe ik vast een lipstick op van Essence en maak deze af met een lipgloss van L’oreal.

 

Wanneer ik dat gedaan heb kies ik voor een iets donkerdere kleur roze en breng deze voor 2/3 van buiten naar binnen aan op mijn oogleden.

Daarna neem ik een goudkleur en breng deze aan in de crease en probeer hem een beetje naar beneden te blenden. Mijn wenkbrauwen teken ik iets bij maar niet dicht, want ik wil niet dat daar de focus op ligt!

Dan neem ik een eyelinerkwast, en een zwarte oogschaduw en gebruik die kwast om de zwarte oogschaduw met beleid in de crease aan te brengen en in de hoeken van de ogen. Ik wil niet dat het goud van net niet meer zichtbaar is dus ik doe het heel dunnetjes.

Wat ik daarna doe is onder mijn ogen een zwarte eyeliner aanbrengen en deze wat naar onderen blenden met een eyeliner kwast, en tevens breng ik met de eyelinerkwast wat paars aan net boven mijn wimpers. Daarna doe ik daar overheen nog een paarse glitter eyeliner. Ik weet niet hoe goed dit op de foto te zien is.

Verder krul ik mijn wimpers en breng mascara aan.

Optioneel kun je er natuurlijk voor kiezen om boven je wimpers ook een zwarte eyeliner aan te brengen, het is maar net hoe “heftig” je de look wilt maken.

 

En dan ben je klaar!

Ik hou wel van deze look! Het is leuk voor als je er niet te gewoontjes uit wilt zien maar ook niet alleen maar girly…

Ik hoop dat jullie iets hebben gehad aan deze tutorial, ik wel in elk geval!

Tot snel!

Liefs,

Miranda -xxx-

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.