mini review : White Musk Libertine van The Body Shop

mini review : White Musk Libertine van The Body Shop

Hallo allemaal,

Toen ik gisteren in de stad was ben ik eventjes een aantal winkeltjes ingelopen in verband met de sale. Zo ook The Body Shop. Ik kan me herinneren dat ik in mijn puberjaren heel erg veel producten had van The Body Shop maar op de een of andere manier is dat een beetje mijn verzorgings verzameling uit geslopen.

Omdat Tim ( van www.everythingtim.nl ) altijd heel enthousiast is over de musk geuren van The Body Shop besloot ik na een kwartier van twijfelen hiervan een mini pakketje mee te nemen met een mini douchegel en een mini bodylotion en een mooie roze spons.

Dit pakketje was in de aanbieding omdat het in een kerst verpakking zat en heeft mij uiteindelijk 5.50 euro gekost.

Vol spanning was het na een lange dag eindelijk tijd om te douchen en probeerde ik deze producten dan ook uit. Over de douchegel kan ik zeggen dat hij inderdaad heel lekker is, lekker subtiel. Ik ruik in deze geurlijn inderdaad musk maar ook iets dat ik nog niet helemaal kan plaatsvinden. Het is in elk geval een lekkere , bloemige geur.

De bodylotion ruikt ook heerlijk en blijft ook een poosje ruiken nadat je hem hebt opgedaan. Wat ik wel vind bij deze geur is, hoe langer je het op hebt, hoe lekkerder het wordt. Soms is dat gewoon zo. Persoonlijk vond ik dat de bodylotion niet genoeg voedend was. Nu het buiten weer kouder wordt krijg ik heel snel last van een droge, jeukerige huid en een goede bodylotion zou dat moeten kunnen verhelpen. Helaas deed deze dat niet maar hij ruikt wel heerlijk en zou voor een niet-droge huid voldoende voedend moeten zijn!

Dan kreeg ik nog een sample van de body-butter in deze geur en ja hoor, BINGO! Ik ben er weg van! Hij smeert lekker zacht uit en maakt de huid niet vet, hij is net ietsje geparfumeerder dan de bodylotion en belangrijker, verhelpt de klachten die ik heb door een droge huid!

Wil je meer weten over de White Musk geuren en de prijzen ervan kijk dan even op www.thebodyshop.nl

Er is op dit moment ook online nog een sale die zeker de moeite waard is, dus neem vooral even een kijkje!!

Conclusie : ik moet maar weer eens vaker naar The Body Shop gaan!

Tot de volgende keer!

Liefs,

Miranda -xxx-

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.