mega Kruidvat huismerk verzorgingslijn review!

mega Kruidvat huismerk verzorgingslijn review!

Hallo allemaal!

 

Ik was vandaag eens aan het denken over dat ik inmiddels wel heel veel verzorgingsproducten heb van het Kruidvat huismerk. En dat het misschien slimmer is om eens in de zoveel tijd een mega review te geven dan de dingetjes 1 voor 1 te behandelen!

Mensen lopen huismerken vaak voorbij. Vooral die in de onderste schappen. Dat zijn juist de producten die mijn aandacht trekken. Want zou het geen super vondst zijn om erachter te komen dat die ene goedkope scrub, perfect is? Of dat rozenwater echt iets doet voor de uiterlijke verzorging? Dit zijn de dingen die mijn aandacht trokken de laatste tijd en die ik dus gekocht en geprobeert heb.

Laat ik beginnen met de scrubcrème en de dag-en-nachtcrème met tea tree extract.

Over Tea Tree zijn hele goede dingen bekend. Ze kunnen op meerdere manieren bij meerdere huidsoorten worden ingezet en hebben vooral een helende en reinigende werking. Deze lijn is dan ook voor de onzuivere huid en de reden dat ik die potjes meegenomen heb, is omdat ik , doordat ik steeds meer make up gebruik wat uitslag in mijn gezicht had gekregen. Dit product beloofd daar iets aan te kunnen doen.

In een eerder artikel gaf ik al aan dat de scrub niet lekker ruikt, maar het kan erger. Hij doet wel zijn werk en laat de huid niet droog achter.

Een dag later kocht ik de dag/nacht crème  ook en ik wil er niet om liegen dus dat ga ik maar niet doen. Ik heb de eerste vijf minuten na het aanbrengen van dit product staan walgen! Het ruikt naar een combo van pepermunt, een nat bos en een paardenmanege! De geur is niet te harden!! Ook is het meer een balsem dan een crème  Hij is veel dunner en smeert transparant uit.

Eenmaal goed opgedroogd wordt de geur wat verdraagzamer en is de huid wel lekker zacht! Dus dat is een pluspunt. En de uitslag in mijn gezicht wordt steeds minder! Dus wat niet lekker ruikt hoeft niet altijd slecht te zijn!

 

Dan verder met de Abrikozen gezichtsscrub. Dit is een scrub die iets meer scrubdeeltjes heeft dan de Teatree scrub.

De scrub is op basis van abrikozenpitten en beloofd een schone zachte huid achter te laten na het gebruik ervan, en dat is ook zo! Om even iets specifieker te zijn, ik heb best veel gezichtsscrub gebruikt in mijn leven maar qua werking is dit tot nu toe 1 van de beste! Helaas ruikt hij wel erg muf. Naar een oude kast met abrikoos. Maar dat mag de pret niet drukken! Elke keer als ik dit product gebruikte had ik de dag erna nog steeds zo’n zacht gezicht dat ik ervan onder de indruk was! Een topproduct dus! En ook deze scrub droogt de huid niet uit!

Eveneens kocht ik rozenwater. Na wat artikelen over de werking hiervan te hebben gelezen wekte het mijn interesse en voor de prijs hoefde ik het niet te laten. Dus kocht ik een flesje!

Je kunt rozenwater op ontelbaar veel manieren toepassen in de uiterlijke verzorging. Teveel om in deze review op te noemen, daarom komt hiervan binnenkort een apart artikel.

Mocht je toch nieuwsgierig zijn google dan eventjes.

Ik besloot het na het wassen toe te passen in mijn haar. Ik had gelezen dat , wanneer je het in je haar wrijft voor je het afdroogd, je mooie glanzende lokken moest krijgen. Helaas deed het rozenwater niets anders dan dat mijn shampoo en conditioners doen.

Daarna heb ik het gebruikt als een gezichtsreiniger. Wederom was ik teleurgesteld. Het ruikt heerlijk maar het doet niet veel naar mijn idee. Ik ga het flesje zeker bewaren want misschien komt het ooit van pas als ik zelf een verzorgingsproduct wil maken.

 

Dan verder met het vitamine-E gezichtsmasker. Deze kwam per 2 aan elkaar maar 1 ervan heb ik al gebruikt en het beviel me goed!

Je moet je gezicht er lekker mee insmeren en dan na een kwartier of wat met lauwwarm water afspoelen. Hij ruikt niet vies maar de geur is ook niet overheersend. Na het gebruik was mijn gezicht lekker zacht tot zeker twee dagen erna! Ik ben niet ontevreden en wederom , voor de prijs hoef je het niet te laten!

 

Als laatste kon ik mij herinneren dat ik ooit met grote tevredenheid de hot oil treatment van Gliss Kur gebruikt heb. Al is dat al wel zeker 11 jaar geleden.

De Kruidvat heeft een soortgelijke haarbehandeling voor een boel minder geld, gebaseerd op amandelolie dus ik heb hem gekocht om hem uit te proberen en hij werkt!

De bedoeling is om een tubetje 1 minuut in een bakje met goed warm water te leggen, daarna door het haar te verdelen, 1 minuut laten inwerken, goed uitspoelen en daarna je haar te wassen zoals je dat altijd doet. Mijn haar werd er zacht, beter doorkambaar en glanzend van! Wat ik wel merkte is dat 1 tube misschien meer geschikt is voor vrouwen met kort haar, maar dat ik volgende keer beter twee tubes kan gebruiken. Het product ruikt niet vies en het werkt dus!

Hier nog de prijzen van de dingen die ik net behandeld heb.

– Hot oil haarbehandeling 3.69 euro
– Abrikozen scrub  2.84 euro
– Teatree scrub 2.74 euro
– Rozenwater 1.99 euro
– Vitamine E maskers 2 stuks 0.99 euro
– Dag en nacht crème Teatree 1.92 euro

Tot zover mijn mega review over Kruidvat eigen huismerk. Ik zal de aankomende tijd nog wat meer dingetjes van dit huismerk gaan aanschaffen , proberen en reviewen !

Ik hoop dat jullie hier iets aan gehad hebben en dat de wetenschap dat veel van deze producten hun werk doen een ander misschien weer wat scheelt in de portemonnaie!

Tot de volgende keer!

Liefs,

Miranda -xxx-

Eén gedachte over “mega Kruidvat huismerk verzorgingslijn review!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.