MISKOOP!! Philosophy vs Beauticology

MISKOOP!! Philosophy vs Beauticology

Hoi iedereen!

Als er iets is waar ik gek op ben dan zijn het wel de bekende ” geschenkverpakkingen” .   Hoe meer producten, hoe beter. Nu had ik wel eens gehoord van de verzorgingslijn van    Philosophy. Ik spotte die lijn nog bij de ICI Paris XL gisteren. Maar om eerlijk te zijn is het voor de “gewone” mens met een gemiddeld of onder gemiddeld inkomen nou niet de meest ideale verzorgingslijn qua prijs.

En ook al hoor ik eigenlijk alleen maar goede dingen over de kwaliteit van deze producten, voor de prijs die ik bijna had neergeteld voor een douchegel ging ik uiteindelijk naar huis met een paar gympen, dus dat zegt genoeg. Niet dat ik niet heel erg nieuwsgierig ben.

 

Toen ik in de Kuidvat liep zag ik een geschenkverpakking met twee douchegels en een zeepje waarvan het uiterlijk me erg deed denken aan Philosophy.

Omdat ik de verpakking al weg heb gegooid maar toch even wilde laten zien hoe schattig deze was heb ik even een folder afbeelding opgezocht.

Beauticology is een product van Baylis & Harding. Zij wilden inderdaad een goedkopere variant maken op de Philosophy lijn. Nou van mij had het niet gehoeven en ik zal nu precies vertellen waarom niet!

Het “marshmallow cupcake zeepje” ruikt naar klei! Van die kinderklei. Heel vies! De aardbeien douchegel ruikt naar een chemisch geproduceerd aardbeiensnoepje en zodra je deze van je af wast is de geur ook gelijk weg. De kersengeur had iets weg van kersen met teveel kaneel en heeft nog geen tien seconden op mijn huid gezeten! Ik wist niet hoe snel ik het er weer af moest wassen. Zo vies! Maar ook van deze geur rook je wederom NIETS meer zodra je het eraf wast.  Ik kan niet zeggen hoe blij ik ben dat ik geen zeven euro aan dit pakket heb uitgegeven! Ik ben diep teleurgesteld door dit product die niet alleen in prijsverhouding maar helaas ook in kwaliteit goedkoop is. Ik zal nooit meer iets kopen van Beauticology!

Dat wilde ik toch even met jullie delen!

Tot gauw!

Liefs,

Miranda -xxx-

 

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.