Oriflame Fresh & Nature eau de colognes by Miranda

Oriflame Fresh & Nature eau de colognes by Miranda

DSC_0039

Hoi lieve iedereen!

Eau de cologne kan een hele lekkere opfrisser zijn voor wanneer je geen behoefte hebt aan een zwaar parfum, maar toch lekker wilt ruiken. Oriflame komt nu met de Fresh & Nature eau de colognes die verkrijgbaar zijn in vier vrouwen geuren en twee mannen geuren. Vandaag vertel ik iets over de geuren lavendel, sinaasappel, appel en citroen.

DSC_0038

Eau de cologne kun je op vele manieren gebruiken. In deze flessen zit 400 ml ! dat is bijna een halve liter per fles dus je hoeft niet bang te zijn dat het snel op gaat. Wat ik zelf fijn vindt is om een lege spray flacon (bijvoorbeeld van een oude body splash) te vullen met een deel eau de cologne en een deel water. Maar je kunt de eau de cologne ook zonder water als bodysplash gebruiken. Tevens is het een idee om wat aan te brengen achter je oren en op je polsen, wat jij maar fijn vindt!

DSC_0031

Ik ben gek op eau de cologne! Ik heb altijd een flesje in de badkamer staan en doe het dan ’s morgens op mijn haarborstel om vervolgens mijn haren te verreiken met een lekker geurtje. Hoe bevallen deze eau de colognes van Oriflame? Goed! De geuren citroen en sinaasappel lijken wel veel op elkaar, de sinaasappel had van mij wel iets meer naar sinaasappelen mogen ruiken maar desalniettemin erg fris! De lavendelgeur heeft een duidelijke geurnoot van lavendel en de appel geur ruikt echt naar zoete rode appels! Verrukkelijk!

DSC_0030

 

De Oriflame Fresh & Nature eau de colognes kosten 14,00 euro per stuk en zijn ook voor mannen te krijgen in twee lekkere varianten.

Oriflame is een merk met producten die ik erg graag in mijn badkamer zie staan dus mocht je er nog niet bekend mee zijn, kijk dan vooral even op de website!

GEBRUIKEN JULLIE WEL EENS EEN EAU DE COLOGNE IN PLAATS VAN EEN PARFUM?

MIRANDA

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.