Spam je blog! + Reminder kortingsacties

Spam je blog! + Reminder kortingsacties

Orchidee__c_bellaflora_01

Hoi allemaal!

Het is weer tijd om lekker jullie blogs te promoten dus ik zeg : leef jullie uit! Tevens wil ik jullie attenderen op de leuke kortingscodes van de spirituele webshops Nieuwe Tijdshop en Ariadne Healing Shop. (Klik op de webshop namen om deze te bekijken en maak snel gebruik van die leuke kortingen!) Have fun!

Liefs,
Miranda

7 gedachten over “Spam je blog! + Reminder kortingsacties

  1. Lief dat we mogen spammen. Ik zou het leuk vinden als je eens een kijkje neemt op mijn Beauty & more blog. Je vind hier veel reviews, look, filmpjes, outfits etc. Ook loopt er nu een winactie waar je een leuke statement top kunt winnen. http://www.ceetje.nl Liefs Céline

  2. Wat leuk dat we mogen spammen! Ik zou het leuk vinden als jullie mij zouden volgen – of op zijn minst een kijkje komen nemen 😉 – op beautyflamenatasja.nl
    Mijn blog gaat over beauty, lifestyle en mijzelf. Reviews, looks, video’s, een beetje fashion en nog veel meer.
    Ps.: Tot en met 30 juni loopt er nog een winactie 🙂

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.