Robijn met Zwitsal geur : A dream coming true!

Robijn met Zwitsal geur : A dream coming true!

DSC_0010

Lieve iedereen!

Als moeder en al mijn halve leven groot fan van Zwitsal ben ik razend enthousiast over de nieuwe Robijn geurlijn met Zwitsal. You go Robijn! Yeah! Al eerder op de site schreef ik over mijn grote liefde voor Zwitsal producten (zie hier), en dat ik met die geur nu zelfs de was kan doen is werkelijk een droom die uit komt! Kijken jullie mee?

robijnzwitsal

Robijn Zwitsal zal te verkrijgen zijn in een compact wasmiddel, wasverzachter en geurbuiltjes. Lekkerrr!

DSC_0012 DSC_0014 DSC_0013

 

Dan nu natuurlijk de hamvraag! Ruikt het echt naar Zwitsal? Ja! Ja , ja en nog eens ja! Ik ben blij! Uiteraard heb ik al een was gedraaid met deze producten en mijn was ruikt heerlijk naar de bekendste baby verzorgingslijn die er maar bestaat sinds 1929! Jeeeeej!

robijnzwitsal2

Of deze lijn al in de winkels ligt is me niet helemaal bekend, maar het is een feit dat het gaat gebeuren. Ik hecht persoonlijk erg veel waarde aan de geur van een wasmiddel en vooral wat betreft wasverzachters ben ik een beetje een luxe paardje. Ik hoef nu niet meer te zoeken, deze lijn staat bij mij op nummer 1 en zal nog vaak in mijn winkelkarretje belanden!

HOUDEN JULLIE OOK VAN ZWITSAL, EN ZOUDEN JULLIE DEZE WASMIDDELEN EN GEURBUILTJES KOPEN?

IMG_20140627_213844

2 gedachten over “Robijn met Zwitsal geur : A dream coming true!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.