Vlogje met Miranda : random talk, favorieten en een boodschap voor jullie.

Vlogje met Miranda : random talk, favorieten en een boodschap voor jullie.

movie clapper

 

Hoi iedereen,

Ik heb een beetje een gek einde van de week dus vandaar even geen make up, sieraden of andere product post, maar wel heb ik gisteren laat nog een filmpje opgenomen voor jullie! Helaas is hij erg donker uitgevallen maar dat krijg je als je midden in de nacht filmt! Ik was net naar vrienden geweest en had nog geen zin om te gaan slapen, en daar kwam dit uit voort! Let me know what you guys think, want ik stel in het filmpje een paar vragen aan jullie. Pak een kopje thee, want hij duurt weer lekker lang! En ik beloof dat het volgende filmpje weer licht zal zijn haha! Zo erg, ik had hier zelfs nog een aparte lamp naast gezet! Hier komt ‘ie dan , en tot de volgende keer!

liefs1

 

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.