Vogue Girl douchegel Purrfection by Miranda

Vogue Girl douchegel Purrfection by Miranda

DSC_0514

Hoi allemaal!

Ik heb pas lekker mijn douche uitgeruimd, opgeruimd en helemaal kraakhelder schoongemaakt. Daarmee belandde er veel in de prullenbak, wat eigenlijk al leeg was, waaronder heel veel douchegels. Tijd voor een nieuwe! Ik rook deze Purrfection douchegel van Vogue en ik waande me even in een land vol snoepjes en pony’s. Of in dit geval, gekleurde katjes! Ik nam hem mee!

DSC_0512

Hij ruikt, zoals de achterkant van de verpakking al zegt, echt naar snoepgoed en exotische vruchten! Heerlijk. En wat ik zo leuk vindt aan de Vogue Girl douchegels, is dat als de leeg zijn, ze nog steeds erg hip staan in je badkamer! Een kort artikel. maar ik moest deze topper even delen! Erg lekker en zeker een aanrader als je op zoek bent naar een zoete en speelse douche sensatie!

DSC_0012

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.