review: Montagne Jenesse dead sea face spa sheet mask!

review: Montagne Jenesse dead sea face spa sheet mask!

 

Hallo allemaal!

Wandelend door de drogist viel mijn oog op dit nieuwe sheet masker van Montagne Jenesse! En natuurlijk MOEST ik die gewoon proberen want ik ben super gek op gezichtsmaskers en heb er dan ook een mand vol van!

Wat beloofd het ? Het masker werkt kalmerend en reinigend en zou ideaal moeten zijn voor mensen die geen tijd of geen zin hebben om een kwartier of langer met een masker op hun gezicht te zitten, maar toch even lekker willen ontspannen.

Toen ik het masker uit de verpakking haalde merkte ik op dat ik hem niet zo lekker vind ruiken. De geur deed me denken aan de combinatie van een zwembad en dennen geur.

Maar goed, ik zeg altijd, wat goed werkt hoeft natuurlijk niet per se lekker te ruiken. Dus gaan met die banaan!

Het masker is echt heel erg verfrissend! Ik was gelijk weer goed wakker! Dat zal komen omdat er onder andere menthol in de ingrediënten van dit masker zit. Verder kan ik op de ingrediënten lijst ook de zeewier en dode zee zout terug vinden zoals op de verpakking staat aangegeven.

Mijn gezicht wordt lekker koud van dit masker en ik denk dan ook gelijk aan hoe verkoelend dit zou werken op een hete zomerdag!! Ja, hier ga ik maar eens een voorraadje van inslaan!

Dan is het tijd om het masker eraf te halen, nog even het vocht lekker in te masseren en dan af te spoelen.

Zelfs na het afdrogen van mijn gezicht blijft hij lekker koel aanvoelen! Ook ben ik echt zacht. En dat in slechts 5 minuten, wat heerlijk!

Dit toppertje kost 2 euro , en is te verkrijgen bij de drogist. Ik haalde hem zelf bij Kruidvat.

Welke gezichtsmaskertjes gebruiken jullie graag?

Tot gauw!

 

 

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.