Try out: Lip tattoos

Try out: Lip tattoos

Hallo iedereen!

Ze zijn er natuurlijk alweer een poosje : de liptatoeages!  Deze week verkoopt de Wibra ze in pakjes waar 6 setjes in zitten met 6 verschillende printjes. Ik koos ervoor om de cheetah-print uit te proberen. Dit waren de andere printjes die nog in de verpakking zaten.

Een nadeel is de kwaliteit van de prints. Ik heb zo het idee dat ze daarom ook zo goedkoop weg gaan, want normaal betaal je toch al snel 10 euro voor 3 setjes, en deze setjes kosten maar 1.50 euro voor 6 velletjes.  Sommige prints (vooral de “glitter” en “slangenhuid”) komen wat blokjes-achtig op mij over.

Wel zit er in elk zakje natuurlijk een gebruiksaanwijzing, de bedoeling is om de vormen zowel horizontaal als verticaal te meten en op maat te knippen.

Als je dat gedaan hebt haal je de beschermstickers eraf en dep je de tattoos met een nat watje op de lippen tot ook de achterkant los laat. En dan zit ie!

Helaas is het niet zo heel erg mooi gelukt bij mij haha! Tjah dit was mijn “first time” zeg maar! Het behoeft wel wat handigheid en oefening. Wees dus niet teleurgesteld als het de eerste keer niet lukt! Ik ben zo vrij geweest om de mislukte plekjes enigszins op te vullen in Paint hihihi!

Maar het idee blijft natuurlijk heel erg leuk, en voor die prijs zijn dit prima tattoos! Ze barsten niet als je lacht en blijven proper plakken!

Het eraf halen was een uitdaging, maar met baby olie is het gelukt.

Wat vinden jullie van liptatoeages?

 

8 gedachten over “Try out: Lip tattoos

    1. Hahaha ja gelijk heb je, ik dacht het is wel leuk om mee uit te gaan maar ik denk toch dat ik ze bewaar puur voor foto’s….

  1. leuk artikel! Je layout is ook erg leuk kwam hem gister in het roze tegen maar ik kreeg hem niet goed op mijn site dus heb gehouden wat ik had haha

    1. Ja ik kreeg dat zelf ook niet voor elkaar met die lay out, dat heeft iemand anders even gedaan. Het is wel mogelijk hoor…Bedankt voor je reactie 🙂

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.