Take a look @ my stash by Angela

Take a look @ my stash by Angela

Dag allemaal,

Na het idee van Miranda om haar stash te laten zien werd het maar eens tijd om hetzelfde te doen. Toch moet ik zeggen dat ik bij lange na niet in de buurt kom bij de voorraad van Miranda!

Ik heb mij ooit eens laten vertellen dat je de kleuren van je make-up niet moet afstemmen op je outfit maar op de kleur van je ogen en je huidskleur. Mijn ogen mijn groen en mij huid is zo blank als het maar zijn kan (lelywit)!vanaf het moment dat ik daar op ben gaan letten is een groot gedeelte van mijn make-up in de kliko beland. Zo ben ik er achter gekomen dat bijvoorbeeld goud, geel en oranje tinten mijn gezicht ontzettend flets maken.

Dus allereerst mijn oogschaduw collectie, de kleuren die je bij mij veel terug vind zijn groen, turquoise, paars bruin, wit en grijstinten. Ook vind ik het altijd leuk om meerdere kleuren te blenden zodat ik steeds een nieuwe look kan creëren.

Wat lipstick betreft heb ik niet zoveel ik ben namelijk meer van de lipgloss. Naar mijn mening kan je het beste kiezen waar je de nadruk op legt in het gezicht i.p.v alles zo opvallend op te maken. Less is More! Mijn voorkeur gaat echt naar de ogen.

Aan overige make-up heb ik gewoon de basis artikelen waarvan ik vind dat iedereen die zou moeten hebben. Mascara, eyeliner, oogpotlood en een wenkbrauw potlood om je wenkbrauwen wat meer vorm te geven. Ook niet onbelangrijk vind ik zelf het nail whitener potlood. Om de randjes van je nagel mooi wit te maken wanneer je geen nagellak draagt. Je handen zijn toch een soort visite kaartje en er is niets zo onverzorgd als rouwrandjes 😀

Verder een kleine greep uit mijn nagellak collectie. Hier heb ik wel enorm veel van dus heb ik alleen de door mij meest gebruikte op een rijtje gezet!

Tot slot, en ook zeker niet onbelangrijk zijn natuurlijk de overige hulpmiddelen. Ik persoonlijk werk niet met kwasten, gewoon omdat ik daar vaak niet het gewenste resultaat mee krijg. Mijn beste gereedschap zijn gewoon mijn vingers. Toch vind ik dat elke vrouw de volgende tools verplicht zou moeten hebben: een nagelknipper, een vijl (ik gebruik zelf wegwerp vijltjes), een pincet, een puntenslijper en een wimperkruller!

Ik hoop dat jullie niet teleurgesteld zijn in mijn collectie, maar vergeet vooral niet dat je met weinig make-up en een hoop creativiteit een hele mooie en vooral unieke look kan neerzetten!

-xxx- Angela

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.