The final decision…

The final decision…

The-Final-Countdown

Hoi allemaal!

Al een tijdje speelt er een grote vraag bij alle bloggers op deze site. Stoppen we ermee, of niet? Nou, de beslissing is gemaakt,  en stoppen gaan we niet doen! Maar dat betekend wel dat we in januari Iris er als beheerder bij krijgen en de site wordt opgeschoond. Alle gastbloggers die nu besluiten zich niet meer bezig te houden met Expressing-Beauty zullen uit de sectie ” wie zijn wij ” worden gehaald en we zullen nu al druk op zoek gaan naar andere bloggers. Dit is, en blijft een bloggers community waar iedereen die op frequente basis voor de site wil bloggen van harte welkom is. Dat betekend ook dat ik gastbloggers die zich echt flink inzetten voor de site uiteindelijk naar de events zal sturen waarvoor ik momenteel al vaak word uitgenodigd maar eigenlijk zelf niet heen kan. WIJ ZULLEN GAAN KNALLEN IN 2014 !! Ik ben vooralsnog vastberaden om van deze site een succesvolle website te maken dat fijne samenwerkingen kan aangaan met ondernemingen en particulieren en dergelijke. Ik ga keihard bezig met de dingen die ik nu doe , die mij belemmeren om bezig te zijn met deze site en hoop dan op 1 januari te kunnen zeggen, ” Expressing-Beauty timeeee!!” . Want iets opgeven waar je ooit je hart en ziel in gestopt hebt is geen optie! Toen ik onlangs dreigde de naam van deze site te moeten veranderen besefte ik pas wat dit voor mij betekend. En gelukkig blijven wij Expressing-Beauty waar wij met mijn allen gewoon lekker kunnen kletsen en tutten en vooral de bezoekers tevreden willen maken. TO BE ABSOLUTELY CONTINUED!

030

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.