Smart review #1 : Zamnesia. Blue lotus Tinctuur 15 x

Smart review #1 : Zamnesia. Blue lotus Tinctuur 15 x

logo_6

Hoi iedereen,

Een poosje geleden ben ik eens uit nieuwsgierigheid op zoek gegaan naar natuurlijke , kalmerende middelen. Elke keer stuurde Google me naar een smartshop en zodoende ga ik de komende tijd toch de stoute schoenen aantrekken, en wat middelen proberen. Maar ik wil er heel erg duidelijk bij zeggen dat ik niet trip! Ik doe niet aan middelen waarvan je uit je plaat gaat, dat is meer iets voor spacers. Ik vond de blauwe lotus toch heftiger dan ik dacht. Van Zamnesia probeer ik een aantal dingen en ik ben begonnen met blauwe lotus. Benieuwd?

blauwe-lotus-tinctuur-15x

Ik kreeg de vloeibare versie die 15x versterkt is. Ja…ik was best een beetje bang. Want het is…een bloem? Maar we maken toch ook jasmijn thee en rozen thee en weet ik het allemaal? Zo erg kan het niet zijn dacht ik en dus deed ik op een dag waarop ik me wat “stoerder” voelde, zes druppels onder mijn tong zoals de beschrijving zegt dat ik moet doen. 6 Tot 10 druppels. Maar kijk wel uit want als je een beetje teveel neemt dan kun je dus wel degelijk een hallucinerend effect veroorzaken.  Wat zegt de website over dit product?

Blauwe Lotus is een hypnotiserend kalmerend middel. Sommige mensen ervaren de de effecten zoals bekend bij het gebruik van XTC, maar anderen zeggen dat het voelt als het gebruik van cannabis. Het fungeert ook als een afrodisiacum. Oorspronkelijk groeide deze inheemse plant rond het gebied van de Nijldelta. Na de herontdekking als een geestverruimend middel, wordt de Blauwe lotus (die eigenlijk een waterlelie is) gekweekt over de hele wereld door professionals en amateurs.
BLUE LOTUS TINCTUUR DOSERING
Neem 6-10 druppels tot 2 maal per dag.
BLUE LOTUS TINCTUUR INGREDIËNTEN
Tot op heden is dit nog niet goed onderzocht. Pas onlangs is in de Blauwe lotusbloem alkalo•de nuciferine ontdekt, welke in alcohol oplosbaar is maar niet bekend staat als geestverruimend middel. Waarschijnlijk bevat het ook aporphine, een niet-selectieve drug die een psychologische reactie teweeg kan brengen.
WAARSCHUWING
Er zijn geen gevallen bekend van overdosering of vergiftiging. Het risico op verslaving is onbekend maar waarschijnlijk laag.

bron: Zamnesia.nl

blue-lotus-by-agivega-d3hcsys

Ik raad toch aan om dit lekker in je water te doen ofzo, want puur onder je tong is het echt super, super heftig! De tinctuur is erg sterk en doet pijn in mijn mond. Bij de druppels gaat het eigenlijk heel snel, waardoor ik de eerste tien minuten toch wel lichtelijk paniek had. Wat mij vooral opviel was dat als ik me ergens druk om wilde maken, dit niet zo goed lukte. En ik begon de kleuren om me heen en de muziek vrij goed waar te nemen. Tijd om gewoon lekker te gaan zitten. En zo heb ik zo relaxed als een luiaard twee uur lang televisie gekeken zonder me ergens druk over te maken! Heerlijk! Ik heb nog nooit XTC gebruikt maar in een ver verleden wel cannabis en inderdaad, het effect komt vrij goed overeen.

Nu is de vraag: Zou dit iets zijn dat ik in het dagelijks leven als kalmeringsmiddel KAN gebruiken? Nee. Ik zou dit niet innemen op mijn werk of in het bijzijn van mijn kids. Daarvoor is het echt te heavy. Weten we dat ook weer! Mocht je willen experimenteren met blauwe lotus , zorg dan dat je geen verantwoordelijkheden hebt en lekker op de bank kan chillen! Is het drugs? Ik vind het zo ontzettend moeilijk om objectief te zijn over de term “drugs” sinds er in de smartshops een wereld voor me open gaat aan middelen die gewoon uit de natuur komen. Ja, cannabis is ook een natuurproduct en dat noemen we natuurlijk ook drugs. Ik zie blauwe lotus meer als een spiritueel middel. Al moet ik zeggen dat dit niet voor iedereen is weggelegd. Er zijn ook samenstellingen die NOG sterker zijn dan 15 x.

Cijfer als relaxmiddel : 8

Ik vond het heftig waarnemen van kleuren wat minder leuk. Voor de rest was het echt top toen ik eenmaal besloot om te chillen. En twee uur later was het voorbij. dat vind ik netjes voor 6 druppels. Aangezien ik zelf nog medicijnen slik moet ik heel erg oppassen met wat ik doe met deze middelen en er staan indien nodig, dan ook netjes waarschuwingen bij. Ik heb dit middel 1 keertje gebruikt maar ik denk dat als ik een hele slechte dag heb en even moet relaxen, alleen thuis ben etc, ik dit nog wel een keer zou nemen. Twee keer per dag is de max. Hou daar rekening mee.

Liefs,
Miranda

13335915_10209807160796737_3898299613389347155_n

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.