Tutorial : Smokey eyes by Angela

Tutorial : Smokey eyes by Angela

Hallo allemaal,

Miranda en ik hadden het laatst over de tutorials die op internet te vinden zijn en hoe ingewikkeld deze soms worden uitgelegd. Daarom heb ik mijn best gedaan een simpele tutorial te maken voor zwarte en bruine Smokey Eyes! Natuurlijk kan je dit met alle kleuren doen die er zijn maar deze zijn het meest gangbaar.

Succes en mocht het niet duidelijk zijn mag er natuurlijk altijd een reactie gegeven worden šŸ˜€

(Sorry voor de wat donkere foto’s , maar ik hoop dat jullie het grote geheel begrijpen!)

Je hebt nodig een oogpotlood, mascara, en 4 tinten van een bepaalde kleur (van licht naar donker). Ikzelf gebruik hiervoor de kant en klare smokey eye palletje’s van NYC (New York Colors) te koop bij kruidvat.

Stap 1:

Doe allereerst je oogpotlood op je onderste waterlijn. (De rand boven je onderwimpers) mocht je foundation gebruiken dan breng je dit ook eerst op uiteraard!

Stap 2:

Breng de lichtste kleur aan op de bovenste crease (het vlak boven je ooglid) en een randje onder je waterlijn.

Stap 3:

Breng de eerstvolgende donkerdere tint aan op het ooglid.

Stap 4:

De tint die daarop volgt breng je in een smalle lijn aan op je arcadeboog (dit is het randje tussen je ooglid en de bovenste crease).

Stap 5:

De donkerste tint gebruik je om langs je bovenste waterlijn (de lijn boven je wimpers) als een soort eyeliner aan te brengen. Zodra je bij de zijkant van het oog komt maak je de lijn een stuk dikker en veeg je dit met je vinger schuin naar boven uit. Dit mag natuurlijk ook met een kwast als dat je voorkeur heeft maar naar mijn idee word het dan al snel wat vlekkerig.

Stap 6:

Doe alleen nog wat mascara op en je smokey eyes zijn klaar!

-XxX- Angela

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.